Välkommen till ANERI

Vägledning som gör skillnad

För dig som längtar efter förändring men inte har hittat hur...

Det kan kännas tufft att möta det som är smärtsamt i vårt inre. Men att fortsätta styras av det, är ännu tuffare...

Här får du hjälp att rensa bort känslomässiga blockeringar, begränsande tankemönster och smärtsamma minnen.  

Vägledning med fokus på självmedkänsla, ger i kombination med Havening Techniques© och EFT© en lätthet i processen, så vägen blir både lättare att gå och mer effektiv.

  • Om du vill gå från ”duktig flicka” till nöjd kvinna! 
  • Om du vill bli av med sötsug, andra cravings eller ett komplicerat förhållande till mat och ätande.
  • Om vill slippa lida av smärtsamma minnen/trauman, kidnappas av tankar eller drunkna i känslor.

Varför prata inte räcker

Det är lätt att fastna uppe i huvudet, och mer eller mindre köra över kroppens signaler, för att lösa problem eller bryta ohjälpsamma vanor. Tyvärr fungerar det dåligt och det finns en risk att du anklagar dig själv för att inte "klara av"...

... men det finns ett bättre sätt, där vi istället använder kroppens egen förmåga att lugna och läka.

Titta på filmen där jag berättar varför det sällan fungerar att tänka eller prata sig ur ett problem.

Vad känner du igen dig i?

Oavsett vilket, är det två saker du ska veta: För det första, det är inte ditt fel. För det andra, det går att ändra på.

Duktig flicka

Du tar ansvar för allt och alla andra, men glömmer bort dig själv. Du driver dig själv hårt och har svårt att sätta gränser. Du prioriterar bort dina egna behov. Vägledningen hjälper dig bli nöjd och känna dig värdefull för den du är.

Sötsug/cravings

Med EFT tapping kan det som tidigare har tett sig omöjligt att stå emot, plötsligt bli möjligt eller t.o.m. en icke-fråga. Du kan bli av med såväl sötsug och andra cravings som överätande och de bakomliggande orsakerna. 

Trauma/smärtsamma minnen

Med Havening använder vi kroppens naturliga förmåga att lugna och läka. Du kan låsa upp det larmläge nervsystemet fastnat i och släppa den känslomässiga kopplingen till ett trauma eller stressrelaterat minne. 

Vem är du?

Det är egentligen ganska enkelt. Du vill må bra och prioritera dina egna behov. Du vill känna dig tillfreds med dig själv och ditt liv.

 Men framför allt:

Du är helt enkelt redo för förändring!

“The best way to take care of the future, 
is to take care of the present moment.”
~ Thich Nhat Hanh  ~ 

Gratis videoserie

Lugn & ro för ditt nervsystem

Oavsett vilken situation du befinner dig i och vilket problem du upplever, så är ett lugnare nervsystem och inre vänlighet en bra start.

 När du prenumererar på nyhetsbrevet får du en gratis videoserie med enkla övningar som visar hur du kan lugna ditt nervsystem. Mindre stress och oro. Mer lugn och ro i kropp och själ. Visst vore det skönt?

"Fantastisk! Det här har stått i vägen för livet. Jag har varit så rädd för att ta itu med det och trodde det skulle ta väldigt lång tid att ens närma sig, men vi har nått ett slut varje gång. Det har underlättat mitt liv så oerhört. Och det håller i sig!
Det hade jag aldrig, aldrig kunnat föreställa mig."

Åsa Vikström, Egenföretagare , Tullinge