Vägledning som ger nya perspektiv

Du är viktigast!

Det är det du upplever som ett bekymmer som vi ska jobba med, det du längtar efter som vi ska sikta på, och hur du fungerar som avgör hur jag arbetar.

Därför börjar jag alltid med ett utforskande samtal per telefon där vi stämmer av, om och hur jag kan vara till nytta och glädje för just dig... För det kan vi bara avgöra om vi pratats vid personligen. 

  • Vad är det du vill ha hjälp med?
  • Vad längtar du efter?
  • Vad har du provat innan?

Det första viktiga steget har du redan tagit

Att erkänna att det finns ett problem, något som är smärtsamt eller "skaver" i tillvaron - det kräver mod.
Att vilja göra något åt det och ge dig själv utrymme att förändras - det förutsätter omtanke om dig själv.

Alltså är du både modig och självmedkännande, även om det inte känns så. Och du är värd att må bra!

Vi är alla unika! Det finns inte en lösning som passar alla, men det finns en lösning för alla, även för dig! Och inre vänlighet är en bättre startpunkt för förändring än du kanske tror. 

Nu är det dags att ta nästa steg...

Utforskande samtal

Ett inledande samtal per telefon, så du kan känna dig trygg med att du vill arbeta med mig. Tillsammans utforskar vi vad det är du upplever som problem, vad du längtar efter och hur du kan ta nästa viktiga steg. Det är hur du fungerar som avgör hur jag arbetar.

Om jag tror jag kan vara till nytta och glädje berättar jag hur, annars försöker jag rekommendera vart du kan vända dig istället.

Ditt beslut

För att du ska hinna landa i ditt beslut rekommenderar jag oftast (inte alltid) att du sover på saken.

När du har bestämt dig bokar vi ett första möte på 90 minuter, med extra tid för introduktion och frågor.

Processen

Vi ses online eller på min mottagning vid Hornstull i Stockholm. Längre ned kan du läsa lite om vad en session innehåller.

Varje möte är 75 minuter. Antal gånger beror på vad du vill ha hjälp med. Vi gör en uppskattning av det under vårt utforskande samtal.

Just nu har jag tyvärr inte möjlighet att ta emot nya klienter
Välkommen att maila mig på anette@aneri.se för mer information

En typisk session...

Det finns egentligen ingen typisk session, eftersom varje individ och varje tillfälle är unikt.

Jag anpassar min vägledning och mina metoder till vad som passar bäst för dig, i den situation du befinner dig och i förhållande till vart du är på väg.

Men några hållpunkter har vi:

  • Inledning. Vi tar en stund att "landa" och stämmer av just-nu-läget. Är det något som behöver tas omhand först.
  • Uppföljning. Insikter, upptäckter och efter-effekter från föregående session. Vilka skillnader kan du lägga märke till? Vad finns eventuellt kvar att gå vidare med?
  • Dagens fokus. Vi utforskar och laddar ur det vi det kommit överens om, oftast med hjälp av EFT tapping och/eller Havening. Varsam vänlighet är ledord, för din trygghet och bästa resultat.
  • Avslut. Vi summerar och avslutar på en lugn och trygg plats i processen:
"Jag hade jobbat ganska mycket med mig själv när jag kom till Anette för EFT tapping och vägledning. Men Anette hjälpte mig med sin klarsynthet och sin starka intuitiva förmåga att se stängda dörrar jag inte ens visste fanns hos mig. Med sin värme och sin förmåga att hålla ett tryggt "space" hjälpte hon mig att våga öppna de dörrarna och börja rensa i bagage som påverkat mig hela mitt liv. Genom en fin kombination av EFT och vägledning gav Anette mig en skjuts till nästa steg i min personliga utveckling."

Henrik, Konsult , Stockholm