Känner du att det är dags för förändring, men har inte hittat hur det ska gå till?

Då kan ANERI vägledning vara det som gör skillnad

Vad innebär vägledning?

Vägledningen ger dig vidgade perspektiv och varaktig förändring – för balans och hållbarhet

I vägledningen integrerar jag de metoder/verktyg som bäst passar för just dig, i den situation du befinner dig och i förhållande till vart du är på väg.  På sidan Mer om … ANERI kan du läsa mer om hur jag arbetar.

Vi börjar alltid med ett utforskande samtal per telefon (20-30 minuter) som är helt kostnadsfritt. Då stämmer vi av vad du upplever som problematiskt och vad du längtar efter. Utifrån det bestämmer vi tillsammans om och hur du kan ha nytta och glädje av mina tjänster.

Vid enskilda sessioner är det första mötet 90 minuter. Därefter är våra möten 60-75 minuter. Inför (eller under) det första mötet får du dels ett avtal för vår överenskommelse och dels en självskattning för att tydligt kunna följa din utveckling och framsteg.  Scrolla ned för att läsa om mina kurser/grupper.

Vägledande samtal

Som vägledare är det min uppgift att hjälpa dig ”se skogen bland alla träd”, dvs vidga perspektiv och klargöra så att du hittar din väg och stärker din förmåga att gå den.

Mindfulness

Mindfulness, att vara medvetet närvarande i det som är, handlar om att se, uppmärksamma det som ÄR, oavsett hur vi önskar att det var. Att se saker som de är kan vara smärtsamt, men gör det paradoxalt nog lättare att förändra, både i det inre och i det yttre. Läs mer om Mindfulness här.

Självmedkänsla

Att odla en inre vänlighet och visa sig själv medkänsla är avgörande för att möta det som är smärtsamt. Forskning visar att när vi är självmedkännande, blir vi också mer medkännande med andra, så det är långt ifrån egoistiskt. Läs mer om självmedkänsla här.

EFT - Emotional Freedom Techniques

EFT, eller knackning som det också kallas (tapping på engelska), en form av psykologisk akupunktur, är en enkel och samtidigt kraftfull metod som hjälper dig att effektivt sänka stress och rensa bort gamla blockerande ”sanningar”. Läs mer om EFT här.

Mental träning

Mental träning är ett samlingsbegrepp som bland annat handlar om att träna våra kognitiva processer, hur och vad vi tänker och säger till oss själva och att hitta hjälpsamma strategier. 

Musse - terapihund

När det är lämpligt är Musse med som en resurs. Ger närhet, tröst och glädje. Och är en fantastisk förebild när det gäller att ta hand om sina egna behov. 

Känner mig så glad och lättad. Stor kram, fina Anette. Din vägledning är synnerligen terapeutisk, dvs läkande. Tillsammans med Musse utgör ni en oslagbar kombo.

Lena N

Organisationskonsult

Kalendarium - Aktuellt på ANERI

Här hittar du alla inplanerade aktiviteter

En ny väg  – bort från sötsug och känsloätande

Bli av med sötsug och känsloätande med hjälp av EFT (Emotional Freedom Techniques).

Grundkurs 5 tillfällen, fred. 14.30 – 17.00, start 27/9. Enskilda sessioner efter överenskommelse.

Klicka på bilden för att läsa mer 

Från duktig flicka … till nöjd kvinna!

Det räcker nu! Rensa ut överdriven ”duktighet” där du tar ansvar för allt och alla andra men inte hinner eller orkar med dig själv. Lär dig bli din egen bästa vän – för att du är värd det. Du får förståelse och verktyg som ger balans i din vardag. Ges som enskilt program, kurs eller separata temadagar.

Klicka på bilden för att läsa mer.

 

Inre stress och låsta mönster

Vilka steg behöver du ta? Vart leder de?

Känslomässig och mental stress stjäl energi… Automatiska tankar och beteenden ställer till det… Men det går att förändra. Jag hjälper dig ta nya steg och rensa gamla blockerande hinder.

Klicka på bilden för att läsa mer

 

Anmäl dig till mitt Nyhetsbrev med inspiration, tips och aktuella evenemang, så får du en vilsam och grundande meditation helt gratis!