Varmt välkommen till ANERI Vägledning!

Här får du direkt tillgång till dina gåvor från EFT Masterclass

Ta väl hand om dig. Se till att du kan få sitta ostörd. Ibland kan övningarna väcka starka känslor. Se om det är möjligt att i den stunden vara extra medkännande med dig själv. Lägg en hand över hjärtat, erkänn att det är tufft just nu och önska dig själv väl. Gör meditationen Självmedkännande paus.

Gåva nr 1 – Knack-along: ”Jag får inte göra fel

Följ med på en lekfull knackrunda som avdramatiserar EFT och kanske även andra områden där du är orolig för att göra fel.

Gåva nr 2 – Guidad meditation ”Odla en inre vänlighet” 

En guidad meditation på 14 minuter, där du får träna på att rikta en varm och närande medkänsla till dig själv.

Gåva nr 3 – För dig som vill utforska vidare.  

Boka ett utforskande samtal per telefon, helt utan kostnad. Du får under ca 30 minuter stöd i att utforska hur du kan gå vidare för att få mer balans, glädje och hållbarhet i vardagen.

Jag känner mig lätt till sinnes på ett sätt som jag inte gjort på länge. Muren är nere !!! Jag hade även ett öppenhjärtligt och fint samtal med min kära make, något som jag inte riktigt orkat/kunna/velat på länge. Knackningen är verkligen fantastisk!

Marie N