Varmt välkommen som prenumerant på

ANERI Vägledning!

Du har redan nu fått ett första mail och inom en vecka får du två till med inspiration och erbjudanden för dig som är ny prenumerant. Därefter kommer nyhetsbrevet ca 1 gång/månad.

Och här får du direkt tillgång till dina välkomstgåvor

Att bli sin egen bästa vän. När vi blir vänligare och mer medkännande inåt, så blir vi också vänligare och mer medkännande utåt. Så att träna upp din självmedkänsla är väldigt långt ifrån egoistiskt. I filmen berättar jag lite om Oxytocin, vårt lugn- och ro-hormon, och hur du kan hjälpa kroppen att stimulera produktionen av det. I ljudfilen får du en guidad meditation, där du får bada i inre vänlighet, som ett mini-SPA för själen. Allt vi tränar på blir vi bättre på och när du tränar på att visa dig själv vänlighet och medkänsla, börjar du bygga upp en ny autopilot som ger dig mer balans, glädje och hållbarhet i vardagen.

Gåva nr 1 – Hur du kan boosta ditt lugn-och ro-hormon, oxytocin

Gåva nr 2 – Guidad meditation ”Mini-SPA för själen”, 20 minuter

Gåva nr 3 – För dig som vill utforska vidare… Boka ett 30 minuters utforskande samtal per telefon, helt utan kostnad. 

Ja tack, jag vill utforska hur jag kan få mer balans, glädje och hållbarhet i vardagen

5 + 1 =

Jag känner mig lätt till sinnes på ett sätt som jag inte gjort på länge. Muren är nere !!! Jag hade även ett öppenhjärtligt och fint samtal med min kära make, något som jag inte riktigt orkat/kunna/velat på länge. Knackningen är verkligen fantastisk!

Marie N