Knacka bort sötsug ..?!

Prova en ny väg, som gör det omöjliga möjligt

En annan film där jag riktar in mig specifikt på negativa ätbeteenden 

Några korta rader…

Annelie ???

Lider du av ”cravings” och sötsug du inte kan stå emot? 

Med hjälp av knackning – EFT (Emotional Freedom Techniques) kan du bli av med besvärande sötsug och faktiskt även känsloätande. Med en bakgrund inom Mindful eating och självmedkänsla har jag nu ytterligare ett verktyg att erbjuda. Knackningen gör att du snabbare och lättare kan nå önskat resultat samtidigt som du får lära dig en enkel självhjälpsmetod du kan ha nytta av även på andra områden. 

Det som tidigare har tett sig omöjligt att stå emot, kan plötsligt bli möjligt eller t.o.m. en icke-fråga. EFT är en enkel och kraftfull metod där du lär dig knacka på olika akupunkter och på ett ibland nästan magiskt sätt bli av med ”cravings” så att du istället kan gör alternativa, mer medvetna val. 

Visst låter det konstigt… men ännu konstigare är att det fungerar!

Forskning visar att …

Vi börjar alltid med ett utforskande samtal per telefon (20-30 minuter) som är helt kostnadsfritt. Då stämmer vi av hur det ser ut för dig, om det här är rätt väg att gå för just dig och om du ska gå enskilt eller i grupp.

 

Enskilda sessioner

Första mötet är alltid 90 minuter. Därefter är varje session 60-75 minuter. Vi bestämmer gemnsamt hur många sessioner du vill börja med. Minsta antal är 3 sessioner. Du får möjlighet att rensa grundligt i det som ...

… stressar dig just dig och tillsammans arbetar vi bort hindrande grundantaganden.

Inför (eller under) det första mötet får du dels ett avtal för vår överenskommelse och dels en självskattning för att tydligt kunna följa din utveckling. 

Utöver dina enskilda sessioner behöver du avsätta 10-20 minuter/dag till hemuppgifter för att få ut så mycket som möjligt av programmet. Till stöd får du inspelade ljudfiler och korta filmer.

Grundkurs 5 tillfällen

5 tillfällen á 2,5 timme. Kursen är upplevelsebaserad och vi varvar kortare teoretiska genomgångar med praktiska övningar. Du som deltagare är själv med och påverkar ...

… vilka teman vi fördjupar oss i och var vi lägger mest fokus.

Gruppen ger stöd och möjlighet till spegling och reflektion. Dessutom kommer du märka av det som kallas ”borrowed benefits”, att du drar nytta av det som andra i gruppen tar upp.

Inför (eller under) det första tillfället får du dels ett avtal för kursen och dels en självskattning för att tydligt kunna följa din utveckling. 

Utöver träffarna behöver du avsätta 10-20 minuter/dag till hemuppgifter för att få ut så mycket som möjligt av kursen. Till stöd får du inspelade ljudfiler och korta filmer.

Anmäl dig till mitt Nyhetsbrev med inspiration, tips och aktuella evenemang, så får du en vilsam och grundande meditation helt gratis!